Over EuroPreventie

De uitspraak “Beter voorkomen dan genezen” is niet alleen van toepassing op uw gezondheid en welzijn, maar ook op uw materiële welbevinden! Veel particulieren en bedrijven nemen contact met ons op voor beveiligingsoplossingen naar aanleiding van geleden schade. Begrijpelijk én jammer. Het had namelijk eenvoudig voorkomen kunnen worden. Preventief handelen heet dat.

Beveiliging tegen brand en braak

Heeft u al nagedacht over preventieve beveiliging? Wij denken mee, adviseren, installeren én onderhouden! Met inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole en identificatiesystemen, camerabewaking en allerlei aanverwante beveiligingsartikelen draagt EuroPreventie graag bij aan uw gevoel van veiligheid. Wij bedienen particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen en ons aanbod (zowel draadloos als bedraad) is er in verschillende prijscategorieën.

Beveiligingsspecialist van Zuid-Holland

EuroPreventie B.V. is opgericht in 2000 en uitgegroeid tot een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat opereert vanuit Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard. Hoewel we diepgeworteld zijn in Zuid-Holland, bedienen we ook klanten op landelijk niveau. Met een team van enthousiaste specialisten staat EuroPreventie tot uw beschikking. Stuk voor stuk hebben onze mensen jarenlange ervaring in de elektronische beveiligingsbranche. Vanuit die waardevolle kennis en kunde garandeert EuroPreventie een altijd goed en eerlijk advies.

Werkwijze: eerst een risicoanalyse, dan advies op maat

EuroPreventie is een erkend BORG technisch beveiligingsbedrijf uit de Hoekse Waard dat zich conformeert aan de richtlijnen van het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV, Den Haag). Dit verplicht ons om voor u als klant een risicoanalyse te maken voor aanvang van de installatie van een beveiligingssysteem. In deze risicoanalyse inventariseren wij de risico’s waarmee u te maken heeft of kunt krijgen. Vervolgens informeren we u over passende beveiligingsmaatregelen. Een standaard oplossing bestaat niet: elke locatie brengt verschillende risico’s met zich mee. Een beveiligingssysteem is dus altijd een vorm van maatwerk dat rekening houdt met eventuele verzekeringseisen, uw wensen en uiteraard ons advies. Dit advies is vrijblijvend, onze beveiligingsapparatuur altijd erkend en ons doel om u een veilig gevoel te geven. Tijdens uw aanwezigheid én afwezigheid op de betreffende locatie!