Werken bij EuroPreventie

Werken bij EuroPreventie betekent samenwerken. Samenwerken met collega’s, met onze klanten en met onze leveranciers. Samen zorgen we ervoor dat de klant de service krijgt die hij van ons verwacht. Samen zorgen we voor jouw groei en ontwikkeling én die van onze organisatie.

Onze vacatures

Momenteel hebben we geen vacatures. Mocht je bij ons willen werken kan je altijd een open sollicitatie sturen naar info@europreventie.nl.

Wees welkom!

Wij zijn trots op onze organisatie en komen graag in contact met mensen die dezelfde passie voor beveiligingstechniek delen. Mochten we op dit moment dus geen vacature hebben in jouw vakgebied ben je altijd vrij om een open sollicitatie naar ons te sturen. Praten kan nooit kwaad!

Je past goed binnen ons team als jij je herkent in onderstaande eigenschappen

Service – Flexibel – Oplossingsgericht – ‘Doe maar normaal’

Procedure & Privacy

Wij hechten grote waarde aan een veilige, zorgvuldige en discrete verwerking van privacygevoelige informatie van jou als sollicitant. Je kunt erop vertrouwen dat jouw sollicitatie in vertrouwen in behandeling wordt genomen. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking en conform wettelijke bewaartermijnen

Bent u geïnteresseerd in preventieve beveiliging?

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend advies of beveiligingsplan op maat. EuroPreventie begeleidt u van advies tot installatie.

Neem contact op