Camerasystemen

Keuze uit verschillende camerasystemen

Wanneer de preventieve werking van camerabewaking niet voldoende blijkt, is het een uitstekend middel om te analyseren waar de zwakke plek in de beveiliging zat en om de eventueel

ongewenste gast(en) op te sporen. EuroPreventie biedt verschillende zorgvuldig geselecteerde systemen en merken voor analoge en IP megapixel camerasystemen. Onze medewerkers weten het naadje van de kous van elk camerabeveiligingssysteem, de installatie en het onderhoud ervan.

CCTV (closed-circuit television)

Door de snelle ontwikkeling van CCTV voor cameratoezicht worden deze lang niet meer alleen op de zakelijke markt toegepast. Juist particulieren zijn hierin steeds vaker geïnteresseerd: het biedt het ultieme gevoel van veiligheid om altijd te kunnen zien (en controleren) wat er in en om je huis gebeurt. Dat kan live én naderhand en bovendien via een smartphone, tablet of PC, eenvoudig en snel. Ook dit systeem leent zich voor een combinatie met inbraakbeveiligingssystemen en toegangscontrolesystemen, voor de ultieme preventie.

Advies en demonstratie

Eerst zien dan geloven? De kwaliteit van de camerabeelden van diverse systemen laten we u graag zien in onze demoruimte. Onze adviseurs geven u daarbij graag de nodige toelichting, denken met u mee en adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek en gesprek.