Camerasystemen

Knock Knock. Who’s there? Het is je werknemer, die graag onbeperkt toegang wil tot bepaalde ruimtes in het gebouw. Met toegangscontroles beheer je letterlijk de toegang tot (bepaalde delen van) uw pand. Dat kan uiteraard op verschillende manieren en met verschillende systemen.

Elektrische sloten

Bij toegangscontrole wordt er om een bepaalde code of identiteit gevraagd en daarbij wordt gebruikgemaakt van elektrische sloten of deuropeners. Met een code, pasje, tag (elektronische sleutel) of biometrie (vingerafdruk) wordt bepaald of de persoon toegang heeft en het openen aangestuurd. U bepaalt vooraf zelf wie, wanneer en waar iemand toegang krijgt. Extra veilig is een combinatie van verschillende vormen lezers (bijvoorbeeld een kaart én vingerafdruk). Door een toegangscontrolesysteem te koppelen aan een inbraakbeveiligingssysteem en/of camerasysteem maximaliseert u de controle op uw pand én uw gevoel van veiligheid: een sterk staaltje preventieve beveiliging!

Voordelen van toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem kan kosten besparen. Het vervangen van sloten naar aanleiding van het verlies van een sleutelbos behoort bijvoorbeeld tot de verleden tijd. Het is eenvoudig omdat u snel een nieuw persoon aan het systeem kunt toevoegen óf hier iemand uit kunt verwijderen. Alle geautoriseerde personen ontvangen een specifieke code, pasje of tag waarmee ze toegang hebben tot een terrein, pand of kluis. Een ander voordeel is dat u op elk moment kunt controleren waar iemand zich bevindt. Daarbij kunt u snel handelen als u iemand onverhoopt de toegang wilt ontzeggen, door dit zelf aan te passen in het (gekoppelde) systeem op uw computer. Toegangscontrolesystemen kunnen zowel letterlijk als figuurlijk met u meegroeien als uw onderneming groeit: van één unit tot een heel pand tot meerdere vestigingen wereldwijd!

Installatie van toegangscontrolesystemen

Over het juiste systeem en de voordelen per systeem adviseren we u graag. In een vrijblijvend gesprek leren we uw behoeften kennen. Onze adviseurs geven op basis van een analyse vervolgens advies, toelichting hierop en brengen een offerte uit. Na installatie kunnen wij het systeem (bijvoorbeeld jaarlijks) onderhouden zodat u verzekerd bent van het optimaal functioneren van de preventieve beveiliging.