Certificeringen

Onze certificaten (beveiligingscertificaten) zeggen u misschien inhoudelijk niet direct veel, maar we laten u graag zien dat we over de juiste papieren beschikken. Dat geeft u hopelijk een veiliger gevoel en als beveiligingsbedrijf streven we daar natuurlijk naar! Niet alleen met onze producten en diensten, maar óók met onze reputatie.

Beveiligingscertificaten getoetst door DEKRA

Elk jaar wordt EuroPreventie onafhankelijk gecontroleerd door DEKRA. Ze toetsen daarbij onze interne en externe bedrijfsprocessen aan de gestelde kwaliteitseisen van de certificaten (beveiligingscertificaten). Een gecertificeerd beveiligingssysteem kan voor uzelf een vereiste zijn: u weet dat het voldoet aan hoge kwaliteitseisen en dat de montage ervan vakkundig gebeurt. Daarnaast kan het een vereiste van uw verzekeraar zijn óf van de brandweer of gemeente, bijvoorbeeld de installatie van een brandbeveiligingssysteem bij horecagelegenheden.

Waarom EuroPreventie?

Waarom zou u kiezen voor een beveiligingssysteem van EuroPreventie? Niet alleen vanwege onze kwalitatief hoogwaarde producten en vakkundige monteurs, maar ook omdat we graag met u meedenken en verschillende oplossingen bieden. We zetten wat redenen voor u op een rijtje:

  • U krijgt een uitgebreid en eerlijk advies van gediplomeerde en ervaren beveiligingsadviseurs
  • Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste eisen en regelgevingen
  • De beveiligingssystemen en producten waarmee wij werken voldoen aan alle wettelijke eisen en regelgeving
  • De beveiligingssystemen worden snel en vakkundig geïnstalleerd door onze ervaren monteurs en altijd conform regelgeving
  • We bieden indien gewenst goed onderhoud van de beveiligingssystemen, uitgevoerd door onze ervaren monteurs en altijd conform regelgeving
  • We denken mee, werken snel en adequaat en geloven in onze producten en diensten én in de optimale preventieve beveiliging die we bieden.

“Beter voorkomen dan genezen” is niet alleen van toepassing op uw welzijn, maar ook op uw materiële welbevinden. EuroPreventie denkt mee, adviseert en installeert!