Inbraakbeveiliging

Aan het aanschaffen van een inbraakbeveiligingssysteem gaat een weloverwogen keuze vooraf. Misschien bracht een zorg, angst of een onveilig gevoel u tot de actie. In het slechtste geval ging er eerst een inbraak aan vooraf. Hoe dan ook: het is een stap die bewust wordt genomen en daarom willen wij u de aandacht, het advies en de oplossingen bieden die daarbij passen.

Preventief en gemakkelijk in gebruik

Onze ervaren adviseurs zijn goed op de hoogte van alle beveiligingsmogelijkheden en geven u, naar aanleiding van een gesprek en analyse, graag goed en eerlijk advies. Zo kunt u uw keuze goed geïnformeerd maken. Naast de vanzelfsprekendheid dat het alarmsysteem preventief dient te werken, is het gebruiksgemak ook van belang. Een eenvoudige bediening en uitbreidingsmogelijkheden van het systeem zijn vaak wenselijk. Daarnaast heeft u de keuze tussen bedraad of draadloos. En ander voordeel van (veel van) onze systemen is dat het technisch mogelijk is om het systeem door middel van een app te koppelen aan uw smartphone, tablet of PC. Zo is het beveiligingssysteem ook op afstand te beheren.

Installatie van inbraakbeveiliging

Wij installeren inbraakbeveiligingssystemen volgens de richtlijnen van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en aan de hand van de laatste VRKI (Vernieuwde Risico Klasse Indeling). Dit garandeert dat onze apparatuur en montage voldoet aan de laatste eisen. Indien uw verzekeraar vraagt om een BORG Opleveringsbewijs Alarminstallatie of een Borg Certificaat kunnen wij dit afgeven.

Alarmsysteem gekoppeld aan centrale

Onze alarmsystemen zijn koppelbaar met Particuliere Alarm Centrales (PAC). Deze meldkamers waken altijd – 24 uur per dag en 365 dagen per jaar – over uw eigendommen. Bij alarm bellen zij direct het eerste waarschuwingsadres om de melding door te geven en, indien nodig, informeren ze de politie om een geverifieerde melding te doen. Een snelle en adequate alarmopvolging is dus gegarandeerd!

Onderhoud van uw alarmsysteem

Zoals alle apparatuur heeft ook een alarmsysteem onderhoud nodig. Vuil, stof en vet hebben invloed op (de werking van) de melders. Van camera’s kan het zicht bijvoorbeeld verminderen. Om een maximale werking van onze inbraakbeveiliging te garanderen, adviseren we een jaarlijkse controle en onderhoud door EuroPreventie. Dit garandeert de maximale werking van uw systeem en voorkomt eventueel ‘nodeloze’ alarmen. Een andere dienst die we aanbieden is de 24-uursservice, waarbij onze monteurs middels een servicedienst altijd tot uw beschikking staan en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn. Om u te woord te staan, van advies te voorzien, mee te denken en indien nodig naar u toe te komen voor controle of reparatie.

Wilt u meer weten over de inbraakbeveiliging van EuroPreventie of een vrijblijvend beveiligingsadvies op maat? Ziet u graag een demonstratie van het alarmsysteem? U bent van harte welkom in onze demoruimte. Neem voor het maken van een afspraak contact op met één van onze adviseurs!