Inbraakbeveiliging & Toegangscontrole

Aan het aanschaffen van een inbraakbeveiligingssysteem gaat een weloverwogen keuze vooraf. Misschien bracht een zorg, angst of een onveilig gevoel u tot de actie. In het slechtste geval ging er eerst een inbraak aan vooraf. Hoe dan ook: het is een stap die bewust wordt genomen en daarom willen wij u de aandacht, het advies en de oplossingen bieden die daarbij passen.

Preventief en gemakkelijk in gebruik

Onze ervaren adviseurs zijn goed op de hoogte van alle beveiligingsmogelijkheden en geven u, naar aanleiding van een gesprek en analyse, graag goed en eerlijk advies. Zo kunt u uw keuze goed geïnformeerd maken. Naast de vanzelfsprekendheid dat het alarmsysteem preventief dient te werken, is het gebruiksgemak ook van belang. Een eenvoudige bediening en uitbreidingsmogelijkheden van het systeem zijn vaak wenselijk. Daarnaast heeft u de keuze tussen bedraad of draadloos. En ander voordeel van (veel van) onze systemen is dat het technisch mogelijk is om het systeem door middel van een app te koppelen aan uw smartphone, tablet of PC. Zo is het beveiligingssysteem ook op afstand te beheren.

Installatie van inbraakbeveiliging

Wij installeren inbraakbeveiligingssystemen volgens de richtlijnen van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en aan de hand van de laatste VRKI (Vernieuwde Risico Klasse Indeling). Dit garandeert dat onze apparatuur en montage voldoet aan de laatste eisen. Indien uw verzekeraar vraagt om een BORG Opleveringsbewijs Alarminstallatie of een Borg Certificaat kunnen wij dit afgeven.

Alarmsysteem gekoppeld aan centrale

Onze alarmsystemen zijn koppelbaar met Particuliere Alarm Centrales (PAC). Deze meldkamers waken altijd – 24 uur per dag en 365 dagen per jaar – over uw eigendommen. Bij alarm bellen zij direct het eerste waarschuwingsadres om de melding door te geven en, indien nodig, informeren ze de politie om een geverifieerde melding te doen. Een snelle en adequate alarmopvolging is dus gegarandeerd!

Onderhoud van uw alarmsysteem

Zoals alle apparatuur heeft ook een alarmsysteem onderhoud nodig. Vuil, stof en vet hebben invloed op (de werking van) de melders. Van camera’s kan het zicht bijvoorbeeld verminderen. Om een maximale werking van onze inbraakbeveiliging te garanderen, adviseren we een jaarlijkse controle en onderhoud door EuroPreventie. Dit garandeert de maximale werking van uw systeem en voorkomt eventueel ‘nodeloze’ alarmen. Een andere dienst die we aanbieden is de 24-uursservice, waarbij onze monteurs middels een servicedienst altijd tot uw beschikking staan en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn. Om u te woord te staan, van advies te voorzien, mee te denken en indien nodig naar u toe te komen voor controle of reparatie.

Keuze uit verschillende camerasystemen

Wanneer de preventieve werking van camerabewaking niet voldoende blijkt, is het een uitstekend middel om te analyseren waar de zwakke plek in de beveiliging zat en om de eventueel

ongewenste gast(en) op te sporen. EuroPreventie biedt verschillende zorgvuldig geselecteerde systemen en merken voor analoge en IP megapixel camerasystemen. Onze medewerkers weten het naadje van de kous van elk camerabeveiligingssysteem, de installatie en het onderhoud ervan.

CCTV (closed-circuit television)

Door de snelle ontwikkeling van CCTV voor cameratoezicht worden deze lang niet meer alleen op de zakelijke markt toegepast. Juist particulieren zijn hierin steeds vaker geïnteresseerd: het biedt het ultieme gevoel van veiligheid om altijd te kunnen zien (en controleren) wat er in en om je huis gebeurt. Dat kan live én naderhand en bovendien via een smartphone, tablet of PC, eenvoudig en snel. Ook dit systeem leent zich voor een combinatie met inbraakbeveiligingssystemen en toegangscontrolesystemen, voor de ultieme preventie.

Advies en demonstratie

Eerst zien dan geloven? De kwaliteit van de camerabeelden van diverse systemen laten we u graag zien in onze demoruimte. Onze adviseurs geven u daarbij graag de nodige toelichting, denken met u mee en adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek en gesprek.