Inbraakbeveiliging & Toegangscontrole

Aan het aanschaffen van een inbraakbeveiligingssysteem gaat een weloverwogen keuze vooraf. Misschien bracht een zorg, angst of een onveilig gevoel u tot de actie. In het slechtste geval ging er eerst een inbraak aan vooraf. Hoe dan ook: het is een stap die bewust wordt genomen en daarom willen wij u de aandacht, het advies en de oplossingen bieden die daarbij passen.

Preventief en gemakkelijk in gebruik

Onze ervaren adviseurs zijn goed op de hoogte van alle beveiligingsmogelijkheden en geven u, naar aanleiding van een gesprek en analyse, graag goed en eerlijk advies. Zo kunt u uw keuze goed geïnformeerd maken. Naast de vanzelfsprekendheid dat het alarmsysteem preventief dient te werken, is het gebruiksgemak ook van belang. Een eenvoudige bediening en uitbreidingsmogelijkheden van het systeem zijn vaak wenselijk. Daarnaast heeft u de keuze tussen bedraad of draadloos. En ander voordeel van (veel van) onze systemen is dat het technisch mogelijk is om het systeem door middel van een app te koppelen aan uw smartphone, tablet of PC. Zo is het beveiligingssysteem ook op afstand te beheren.

Installatie van inbraakbeveiliging

Wij installeren inbraakbeveiligingssystemen volgens de richtlijnen van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en aan de hand van de laatste VRKI (Vernieuwde Risico Klasse Indeling). Dit garandeert dat onze apparatuur en montage voldoet aan de laatste eisen. Indien uw verzekeraar vraagt om een BORG Opleveringsbewijs Alarminstallatie of een Borg Certificaat kunnen wij dit afgeven.

Alarmsysteem gekoppeld aan centrale

Onze alarmsystemen zijn koppelbaar met Particuliere Alarm Centrales (PAC). Deze meldkamers waken altijd – 24 uur per dag en 365 dagen per jaar – over uw eigendommen. Bij alarm bellen zij direct het eerste waarschuwingsadres om de melding door te geven en, indien nodig, informeren ze de politie om een geverifieerde melding te doen. Een snelle en adequate alarmopvolging is dus gegarandeerd!

Onderhoud van uw alarmsysteem

Zoals alle apparatuur heeft ook een alarmsysteem onderhoud nodig. Vuil, stof en vet hebben invloed op (de werking van) de melders. Van camera’s kan het zicht bijvoorbeeld verminderen. Om een maximale werking van onze inbraakbeveiliging te garanderen, adviseren we een jaarlijkse controle en onderhoud door EuroPreventie. Dit garandeert de maximale werking van uw systeem en voorkomt eventueel ‘nodeloze’ alarmen. Een andere dienst die we aanbieden is de 24-uursservice, waarbij onze monteurs middels een servicedienst altijd tot uw beschikking staan en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn. Om u te woord te staan, van advies te voorzien, mee te denken en indien nodig naar u toe te komen voor controle of reparatie.

Toegangscontrole

Knock Knock. Who’s there? Het is je werknemer, die graag onbeperkt toegang wil tot bepaalde ruimtes in het gebouw. Met toegangscontroles beheer je letterlijk de toegang tot (bepaalde delen van) uw pand. Dat kan uiteraard op verschillende manieren en met verschillende systemen.

Elektrische sloten

Bij toegangscontrole wordt er om een bepaalde code of identiteit gevraagd en daarbij wordt gebruikgemaakt van elektrische sloten of deuropeners. Met een code, pasje, tag (elektronische sleutel) of biometrie (vingerafdruk) wordt bepaald of de persoon toegang heeft en het openen aangestuurd. U bepaalt vooraf zelf wie, wanneer en waar iemand toegang krijgt. Extra veilig is een combinatie van verschillende vormen lezers (bijvoorbeeld een kaart én vingerafdruk). Door een toegangscontrolesysteem te koppelen aan een inbraakbeveiligingssysteem en/of camerasysteem maximaliseert u de controle op uw pand én uw gevoel van veiligheid: een sterk staaltje preventieve beveiliging!

Voordelen van toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem kan kosten besparen. Het vervangen van sloten naar aanleiding van het verlies van een sleutelbos behoort bijvoorbeeld tot de verleden tijd. Het is eenvoudig omdat u snel een nieuw persoon aan het systeem kunt toevoegen óf hier iemand uit kunt verwijderen. Alle geautoriseerde personen ontvangen een specifieke code, pasje of tag waarmee ze toegang hebben tot een terrein, pand of kluis. Een ander voordeel is dat u op elk moment kunt controleren waar iemand zich bevindt. Daarbij kunt u snel handelen als u iemand onverhoopt de toegang wilt ontzeggen, door dit zelf aan te passen in het (gekoppelde) systeem op uw computer. Toegangscontrolesystemen kunnen zowel letterlijk als figuurlijk met u meegroeien als uw onderneming groeit: van één unit tot een heel pand tot meerdere vestigingen wereldwijd!

Installatie van toegangscontrolesystemen

Over het juiste systeem en de voordelen per systeem adviseren we u graag. In een vrijblijvend gesprek leren we uw behoeften kennen. Onze adviseurs geven op basis van een analyse vervolgens advies, toelichting hierop en brengen een offerte uit. Na installatie kunnen wij het systeem (bijvoorbeeld jaarlijks) onderhouden zodat u verzekerd bent van het optimaal functioneren van de preventieve beveiliging.