Aanverwante beveiligingsartikelen

Naast diverse systemen bieden we ook op zichzelf staande beveiligingsartikelen die bijdragen aan (uw gevoel van) veiligheid. Hieronder geven we meer informatie over kluizen en de digitale deurspion.

Kluis tegen brand of braak

Denkt u al langer na over het veilig opbergen van bepaalde waardevolle papieren of spullen met emotionele waarde? Blijf niet met een vertwijfeld gevoel rondlopen en neem actie! Vraag informatie en advies: een kluis is een toegankelijk en eenvoudig aan te schaffen beveiligingsmiddel. Vraag u eerst af: waartegen wilt u uw eigendommen beschermen? Tegen brand? Tegen inbraak? Of beide? We bieden verschillende gradaties in brand- en inbraakwering en kiezen samen met u graag de oplossing die het beste bij uw wensen past.

Waardeberging

Soms bent u genoodzaakt tot het aanschaffen van een kluis. Het is bijvoorbeeld een vereiste van de verzekeraar. In dat geval houdt u bij uw keuze rekening met de indicatie waardeberging. Deze indicatie geeft aan tot welke waarde uw verzekering eventuele geleden schade van de opgeborgen goederen (contant geld, documenten e.d.) dekt. De genomen beveiligingsmaatregelen spelen een rol bij de bepaling van de dekkingsindicatie. Verzekeraars gaan er bij de dekkingsindicatie normaal vanuit dat contant geld in een inbraakwerende kast of kluis wordt bewaard in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom: een situatie die meer risico’s met zich meebrengt dan wanneer de kluis zich in een bewaakte en beveiligde omgeving bevindt. Dit heeft dus gevolgen voor dekkingsindicatie. Ga daarom altijd bij uw eigen verzekeraar na hoe zij hiermee omgaan en of ze akkoord gaan met de door u gekozen waardeberging. Daarnaast beïnvloeden (omgevings)factoren de waarde. Onze adviseurs vertellen u hierover graag meer, dus neem contact op bij interesse.

Digitale deurspion

De digitale deurspion is een relatief nieuw preventief middel dat ongewenst bezoek tegengaat. Preventief ten top, want het product werd speciaal ontwikkeld om het aantal woninginbraken flink te verminderen. Met een ‘normale’ deurspion kijk je door een gaatje in de deur wie erachter staat. De digitale deurspion gaat een stapje verder. Hierbij is aan de buitenzijde van de deur een camera  met deurbel geplaatst. Deze staat in contact met een beeldscherm aan de binnenzijde waarop u het bezoek kunt zien zodra er wordt aangebeld. De beltoon is goed hoorbaar en er zijn bovendien verschillende geluiden in te stellen. Bij het aanbellen wordt er bovendien een foto gemaakt (of video, indien gewenst) die wordt opgeslagen op de bijgeleverde SD-kaart. De digitale deurspion biedt veel gebruiksgemak – je kan op afstand handelen – en is eenvoudig in gebruik. Ongewenste gasten blijven buiten de deur (en ongezien belletje lellen is verleden tijd 😉

Specificaties digitale deurspion

  • 3.5 inch kleurenbeeldscherm
  • Openingshoek van 110 graden
  • 4x AAA batterijen (meegeleverd)
  • LCD beeldscherm
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Voor deuren van 40 t/m 75 mm